Leveransvillkor för Finlands Röda Kors webbutik

Betalningssätt

I Finlands Röda Kors webbbutik kan du använda följande betalningsmedel:

  • Internetbank: Nordea, Osuuspankki, Sampo, SP/Pop ja Handelsbanken
  • Kreditkort: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard och Debit MasterCard
  • Faktura: endast företag, samfund och övriga organisationer, inklusive Röda Korsets avdelningar och distriktsbyråer kan välja alternativet faktura (betalningstid 14 dagar netto). För att välja Faktura som betalningsmetod krävs att man registrerar sig i webbutiken.

Efter att du har bekräftat din beställning går det inte längre att ändra uppgifterna.

Leveransavgift

I webbutiken betalar du leveransavgift enligt vikten på din order. Leveransavgiften anges när du går till kassan och då kan du lägga till eller ta bort produkter ur din kundvagn.

Leveranstid

2-9 vardagar från beställning (behandlingstid 2-5 vardagar och leveranstid 1-4 vardagar).

Leveransmetod

Våra produkter levereras av Matkahuolto eller Posti. Du kan själv välja det leveranssätt som passar dig bäst. Om du väljer Matkahuolto får du också välja det serviceställe eller paketavhämtningsställe där du vill avhämta ditt paket. Under våra öppethållningstider kan du också avhämta din beställning i vårt butik på Fabriksgatan 1a, 00140 Helsingfors.

Öppethållningstider:
Helsingfors må-fre kl. 8.30-16 (affären är stängt mellan 11.15-12.15).


 Om det är möjligt skickar vi alltid din försändelse per brev om du inte har angett något annat i din beställning. Specialönskemål kan du ange i punkten ”Tilläggsinformation” på beställningsblanketten.

Medlemsförmåner

Bland våra medlemsförmåner finns produkter som endast säljs till rödakorsmedlemmar. Ibland har vi också specialerbjudanden. Du måste registrera sig som kund för att kunna utnyttja medlemsförmånerna.

Mervärdesskatt

Till priserna på våra produkter innehåller mervärdesskatt 0, 10 eller 24 %.

Garanti

I produktuppgifterna anges eventuell garantitid för en produkt. Bipacksedeln i paketet är då samtidigt ditt garantibevis.

Returrätt

Oanvända produkter har obegränsad returrätt i 14 dagar. Produkten måste returneras i sin förpackning med alla tillhörande delar intakta. Om du vill byta eller returnera en produkt ska du skicka den till adressen:

SPR/Logistiikkakeskus
myynti/asiakaspalautus
Kalkun kehätie 4
33330 Tampere

Vårt avtalsnummer för kundretur är: Matkahuolto 9512906 och Posti 601159. Uppge ditt kontonummer för återbetalning. För att försnabba behandlingen av returpaketet önskar vi att du på förhand meddelar oss om returen per e-post till myynti(at)rodakorset.fi. Meddela också orsaken till returen så att vi kan betjäna våra kunder bättre i fortsättningen.

Leverans- och betalningsvillkor för utlandet

Ta kontakt med vår försäljning på myynti(at)rodakorset.fi. Meddela fullständig leveransadress per e-post och uppge de produkter du önskar beställa så exakt som möjligt (bl.a. antal, storlek och färg).

Beställningar skickas per post i Economy-klass om du inte specifikt har önskat Prioroty-leverans. Leveranstiden för beställningar till adresser utanför Finland är 2 veckor + postens allmänna leveranstid till ifrågavarande land. De verkliga leveranskostnaderna läggs till de priser som anges på webbplatsen. Vi skickar dig en faktura för leveransen.

Kontaktuppgifter

Finlands Röda Kors
Affären är öppen må-fre kl. 8.30-16 (affären är stängt mellan 11.15-12.15) på adressen Fabriksgatan 1a, 00140 Helsingfors

myynti(at)rodakorset.fi
tfn 020 701 2211 må-fre kl. 8.30-15 

X
X