Registrera dig

Välkommen att bli en registrerad kund i Finlands Röda Kors webbutik!

Genom att registrera dig som kund i Finlands Röda Kors webbutik får du tillgång till förmåner som du har rätt till. Det kostar ingenting att registrera sig. Registrering förutsätter inte beställning och innebär inte heller något annat åtagande. Börja registreringsprocessen genom att välja den av kundtyperna nedan som bäst passar dig. Registreringen tar bara några minuter av din tid.

Behandling av din registrering tar 1–5 arbetsdagar beroende på vilken kundtyp du är. Du får besked per e-post när din registrering har godkänts och därefter har du tillgång till alla de förmåner du är berättigad till. Därefter är det fritt fram för dig att ändra på dina uppgifter, se vad du har beställt tidigare och vid behov behändigt förnya en beställning. Om du kryssar för att du tar emot reklam är du med bland de första som får information om nyheter och annat aktuellt. Dessutom premierar vi då och då våra registrerade kunder med trevliga överraskningar.


Fält märkta med en stjärna (*) är obligatoriska

Användar-ID och lösenord

Ditt användar-ID och ditt lösenord måste vara minst åtta (8) tecken långa.


Välj kundtyp

Konsument

Välj den här kundtypen om du inte hör till någon av de andra kundgrupperna.

Vi har skapat egna avdelningsspecifika användar-id för Finlands Röda Kors avdelningar. Tilläggsinformation vid behov myynti(at)rodakorset.fi eller tfn 020 701 2211.

Välj den kundtyp som beskriver dig bäst